شهادت جمعی ازآتش نشانان عزیزکشورمان که دراطفاء حریق مجتمع پلاسکو تهران پرکشیدندوآسمانی شدند،تسلیت باد.

۰۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۱:۱۸ کد : ۱۱۵۳۰ اخبار واحد

آتش نشان عشق درآتش گداختی

یادت گرامی است،توای قهرمان ما

آتش به جان هیچ کسی جزخودت نخورد

بندآمده زغیرت تو،این زبان ما

متاسفانه درحادثه دلخراش آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکوی تهران، جمعی از آتش نشانان فداکار سازمان آتش نشانی ،جان خود را از دست دادند. شهامت و فداکاری آتش‌نشانان که در عملیات امداد و نجات مردم، خود را در معرض خطر قرار دادند و با فداکاری و رشادت و از جان گذشتگی تلاشی جانانه از خود نشان دادند، دل و جان هر انسانی را به تحسین و ستایش معطوف می‌سازد.

ضمن عرض تسلیت شهادت شهدای عزیز آتش نشانی که در راه نجات جان مردم به آسمان عروج کردند،برای جامعه ایثارگر آتش نشانی و خانواده داغدار جانباختگان صبر جمیل و برای درگذشتگان حادثه اجر جزیل مسالت میکنیم و از خداوند منان برای آتش نشانانی که در زیر آوار مانده اند از درگاه ایزد منان آرزوی سلامتی و زندگی دوباره داریم.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان