پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در پی درگذشت دانشجوی واحد سیرجان

۲۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۱۵۲۶ اخبار واحد

حدیث مجیدی دانشجوی مقطع کارشناسی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در سانحه واژگونی اتوبوس  دارفانی را وداع گفت.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان  با ابراز تاسف و تأثر از این حادثه ، در پیامی تسلیت خود را به خانواده مرحومه مجیدی و جامعه دانشگاهی استان اعلام کرد.

درمتن پیام تسلیت آل طه آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت تأسف بار دانشجوی مقطع کارشناسی رشته پرستاری واحد سیرجان مرحومه حدیث مجیدی موجب تأثر و اندوه فراوان شد.

این جانب با عرض تسلیت به خانواده محترم مجیدی و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی  استان کرمان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه، غفران و رحمت واسعه الهی و برای همه بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت دارم. روحش شاد و قرین رحمت الهی باد.

بابک آل طه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان