آل طه در دیدار با خانواده شهید لاری: دیدار به خانواده شهدا از بزرگترین افتخارات زندگی مسئولان است - خون شهدا انقلاب اسلامی را پایدار و استوارکرد.

۰۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۸ کد : ۱۱۳۸۸ اخبار واحد

دکتر بابک آل طه  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه ناصر بهروز مسئول بسیج دانشجویی استان وتنی چنداز مسئولین دانشگاه و بسیج ، درمنزل شهید محمد رضا لاری نجفی حضور یافتند  و با  خانواده ایشان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ، در این دیدار دکتر آل طه با تسلیت ماه محرم وایام شهادت سرور و سالار شهیدان گفت: «امام خمینی (ره) توانست با تدبیر موسایی و دم مسیحایی خود انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و این خون شهدا بود که این انقلاب را پایدار و استوار ساخت.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود:«به رغم حجم دشمنی ها و توطئه هایی که از ابتدا بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب و مردم ایران وجود داشت، خون شهدا و صبر خانواده های ایشان اصلی ترین عامل پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود.»

وی با بیان اینکه  دیدار به خانواده شهدا از بزرگترین افتخارات زندگی مسئولان است، مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران رامدیون خون  شهیدان دانست وخاطر نشان کرد:« انسان هر چقدر بیشتر به خانواده شهدا نزدیک می‌شود بیشتر به اهمیت و جایگاه این بزرگان در تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و خون دل‌ها و مجاهدت‌هایشان پی می‌برد و وهنوز هم شهدا هستند که با خون پاک خود درخت انقلاب را آبیاری می کنند.»

عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه متانت و صبوری شهید نجفی لاری در اوج دوران انقلاب یکی از شاخصه های اصلی شخصیت والای این شهید بود،اظهار کرد: «ان شا الله روح ایشان شفیع و دستگیر ما باشند و اجر خانواده شهید نیز ماجور و مورد قبول واقع گردد.»

در این دیدار پدر شهید نجفی لاری با تشکر و قدردانی از آل طه و همراهان، این حضور را باعث قوت قلب خانواده شهید دانست و ضمن آرزوی طول عمر با عزت برای حاضرین، به علاقه شدید شهید به تحصیلات عالی اشاره کرد و به بیان خاطراتی از دوران زندگی پر افتخاراین شهید و نحوه شهادت ایشان پرداخت.»

لازم به ذکر است که شهید محمد رضا لاری نجفی  از دانشجویان پیرو خط امام و جزو اولین دانشجویان بسیجی  شهیددانشگاه شهید بهشتی تهران بود که در هجدهم آذر ماه سال 1358 ومصادف با ایام ماه محرم به ضرب گلوله در دانشگاه به شهادت رسید. ایشان از افراد موثر در تصرف لانه جاسوسی آمریکا در سال 58  و از دوستان نزدیک شهید علم الهدی بود.